rawatan ivf..positif tp xda heartbeat

salam..sy nak tanya normal ke 6wk belum ada heartbeat..cuma ada kantung..sy buat rawatan ivf dan positif..doc suruh tunggu 2minggu lagi utk scan.. #ttc 9thn #ectopic pregnancy #hydrosalpinx

8 Balas

Normal dear. Time tu kecik sangat. Boleh cuba lagi scan waktu 9w atau 10w untuk dapatkan result better

Normal, saya scan waktu 6w dulu pun nmpk kantung je. Dh 8w baru nmpk janin dan flicker heartbeat 🤗

Normal. Tapi saya haritu saya ke pakar dah nampak masa 6w, tapi sebab sy scan dari bawah.

normal sis.. 8 weeks keatas scan blik utk tgok ada jantung or tak

normal 6week.xde heart beat..sye 7 week dgr pon slow sgt

6w mmg xde heartbeat lagi. 8w above bru ada heartbeat.

Scan tvs atau abdomen wktu 6weeks?

Berapa ribu kos ivf?

2y ago

total semua dekat 8k dah..sebab ada setengah ubat kena beli sendiri..