Folic acid

Salam..saya skrg 6 weeks 3 hari..saya awal g buka buku pink kat kk ..3 bulan sbelum kahwin saya consume folic acid..tapi folic acid tak smpai hbis saye dah ngandung skrg(bunting pelamin)..skrg dah stop folic acid..masa g buka buku pink doc cumn bagi saye obimin..tak bgi folic acid..skrg ni confuse ramai kata mkn je obimin ngn folic acid beli kat luar..tapi takut juga sbb kk pun tak bgi folic acid...takut trlbih dose pulk ...ada sapa2 boleh bgi saran kat saya tak..mna saye kene ikut?#seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Awal kk bg obimin ye 6w dh mula mkn. Klu misi bg obimin, just continue mkn saja sbb dlm obimin dh ada folic.