Losyen streckmark

Salam...nak tanya , usia kandungan bape bulan boleh guna losyen streckmark ni ya....??? Mohon tolong jawabkan#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Losyen streckmark
16 Balas

Saya pakai lepas dapat tahu mengandung. Better pakai awal awal laa kot.

sy pkai jenama ni x berkesan pun dgn Sy .. Naik jugak stretch tu 🥲

I pakai masa 2nd trimester.. kena check instruction kat botol tu..

Waalaikumsalam, Puan. Saya pakai sebelum naik baby bump lagi.

Biasanya start je nmpk baby bump dh boleh pakai

bila nampak baby bump..