SAKIT CELAH KANGKANG 32weeks pregnant normal ke??

Salam,,mommies sy nak tnye..normal ke sy rase sengal kt bahagian celah kangkang?skrg sy hamil 32mnggu..kdg2 rase sengal dkt area pelvis..sy #firstmom dan xde pengalaman..hrp ade yg bole membantu🥺

2 Balas

normal..kepala baby dah ke bawah..kdg dh masuk laluan..jadi dkt pelvis tu akan rasa sakir,sengal,mcm ada benda hentak

Wsalam. Normal. Tapi kalau sampai effect activity harian, nak berjalan/bergerak susah, sila check dengan doc ya.