Susu formula untuk baby

Salam/hai nak tanya majority susu apa yg tak sembelit sesuai dgn baby tp yg low price .ada tak ?please share #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

saya susu lactogen 1... alhamdulillah murah dan serasi nga baby .. baby pon berak kerap sebb sy kena susu kan baby 2 jam skli... anak sy kuning dan dktor suruh sy lebih susu formula

saya bgi anak saya susu dupro dumex yg hijau tu . alhamdulillah berak sehari sekali . susu pun tak mahal sgt .

1y ago

anak sy pun minum yg ni .. sehari berak 2 3 kali juga .. kdg2 sekali mcm tula ..