Shopping brg baby

Salam.. uols start shopping brg baby week brp? Hujung tahun ni byk betul YES sales kan? Tergugat pulak rasa 😂 sy baru masuk week 12 nak shopping pun rasa mcm terlalu awal 🤣 #firsttimemom

3 Balas

Kwn saya mak mertua dia, punya excited strt kwn sya tau prgnant dia dah beli dah macam2, excited cucu prtama, beli baju la, skrg kwn sya dah 6 bulan, stroler semua mak mentua dah beli dah. smpai dia kata tak tau dah nk beli ap, hehhee, seronok betul, tapi dia kata dia nk merasa beli gakk, tapi dia lebih kepada brg dia, breast pam la, ap keperluan dia masa pntg. yg baby pnya mak mentua beli dah. Saya pulak hsbnd keja tanya bila nk strt beli, kalau sya, sya kata menyimpan dlu, nnti kita beli sikit2, saya pun dah 3 bulan+ lepas ni boleh dah sikit2 nk beli. hehe. Insyallah

Beli yg mahal2 dulu pun takpe sis, breastpump ke, botol susu ke..nk beli segedebuk botak pale

week 20 dah boleh beli sis. beli sikit2 tak terasa habis banyak duit. huhu