Sakit bahagian celah kangkang dan ari ari

Salam , tumpang tanya normal ka kandungan masuk 26weeks sakit bahagian celah kangkang dan bahagian ari ari ? Teringin sangat nak tahu . #firstmom

2 Balas

Sy pernah sakit bhg tu juga tapi lama2 dia hilang. Mcm sakit lepas lama dah tak berlari kann. Sbb bhg tu sedang membesar. Lama2 hilang juga

7mo ago

ya sis saya pun masuk 25 weeks hari tu start sudah sakit sis.. berdoa btul harap dia hilang .. risau ni ada apa apa dengan baby .. aduh bertabah la kita ibu2 kan sis lepas sakit tempat lain eh pindah lain tmpat pula 🙊🙊

Sorry dear. Tak pernah alami. Kalau sakit yang berterusan tu, better jumpa dr