Fibroid submucosal

Salam, Sya nak tanya Masa saya scan dekat klinik swasta 6 week keadaan baby ok dalam Kantung tapi Dr kata saya ada fibroid luar rahim tak menganggu pun rahim tapi saya risau takut membesar, siapa dekat sni ada fibroid? hari ahad ni baru nak buat buku pink dekat klinik kk government semoga urusan saya dipermudahkan #First_Baby #9week

1 Balas

sy ada fibiroid dlm rahim 9x9,alhamdulillah baby mbesar dgn sihat,jgn stress,jga makan,ikut ckp doc&nurse,