Mintak Pendapat Semua

Salam Sy Sudah 6 Bulan Dan Selama Ni Sy Buat Checkup Di Klinik Swasta Tp Klinik Yg Sy Buat Checkup Tidak Dpt Meneruskan Operasi Dan Doct Suggests Sy utk Buka Buku Pink Di Kk Tapi Pada Masa Yg Sama Sy Akan Mula Mendaftar Tempat Bersalin Di Hospital Swasta Dan Akan Sambung Checkup Di Hospital Swasta Boleh Sy Mintak Pendapat Semua Adakan Patut Sy Buka Buku Pink Di KK jgk ? Terima Kasih #fristbaby

3 Balas

up too you sis . actually tak perlu pun . tapi saya suka buku pink kerajaan detail bukunya lengkap info2 so saya buka je buku pink pstu g sambung swata hehehe

12mo ago

most welcome ☺️

Xperlu, direct je pergi hospital yg awak nak beranak tu dan bagitahu kes awak. So terus follow up sana sampai beranak je la senang.

Pendapat saya tak perlu