Hidung kerap bleeding

Salam. Sy pregnant 9weeks + skrg .. bila bangun tidur je mesti hidung tersumbat n berhingus.. bila ke toilet utk bersihkan hidung rupanya bukan hingus tapi yg keluarnya darah. Ada ibu2 yg lalui mcm sy ? Sy risau sngt #ingintahu #firstmom

1 Balas

hi.. saya pernah kena , masa pregnant 5 weeks - 6 weeks teruk jugak .. pergi klinik merayu nak ubat sebab taktahan sangat .. masuk 7 weeks tiba2 hingus kering terus baik .. dr cakap normal first trimester