Faraj gatal

salam , sy preg 36w.. bbrapa hri lepas ad brsama suami. kesokan harinya hari gatal2 pd faraj. risau juga sy mmg gbs.. patut ke pergi hosp atau sy cuci guna air suam+ garam? sy mmg ad cuci guna air suam saja,ad lega juga tp masih ad gatal lgi. ad cuba meruang mmg ad kputihan mgkin lebihan airmani husb. jadi nk kena macam mana ni ya. ? pergi klinik ke inform nurse kk kita tu.? tp bby ok je aktif..dlm rahim..#SeriusTanya

1 Balas

pergi kk mntk nurse check or ambik sample ke. nk lg cpt buat kt klinik swasta. smggu dh dpt result. tp dlm 200 lebih la casnya. klau kk mmg dia boleh ambik sample tp tggu result lab mgkin mkn sebulan. xpun gi je kk m mntk doc check n mntk ubat skli. sbb patutnya x gatal n risau ade jangkitan pape nnt sbb awak ckp masih gatal kan. lps bersama suami pastikan trus cuci jgn simpan2 sbb awak ade gbs. klau xde xpe lg. n mkn yogurt n bykkn minum air.