Demam panas boleh kematian baby dlm kandungan

Salam sy nk tnya pendapt smlm sy demam panas suhu 42 mcm Tu Dan sy mengandung 6minggu 6ari tp nasib suami sempat hantar sy kehospital dgn kadar segera..dok Ada bgth lambat 5minit blh mengakibat kn baby blh meninggal...Dan Pg nie suhu bdn sy Turun kpd 36..sy risau sgt pada kandungan sy Ada tak sape2 pernah alami keadaan mcm nie#ingintahu

1 Balas

demam masa mgandung biasa.. smua atas izin Allah doa je yg baik2