Pls help first mom

salam, sy nk tanya.. saya bru UPT & positif pregnant, mungkin kdungan da sbulan lbih, & bbrp hari ni saya sakit bwh perut xhenti.. normal kan? tpi harini sakit sgt sampai ke vagina.. normal jgk ke? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Muscle pain ke. Kalau sakit sgt better rujuk doktor utk kepastian ye puan. Awal kehamilan ni kena 500% berjaga².. Setiap simptom kena ambil berat.

11mo ago

yaa saya cuba balik rumah & berehat.. bru sakitnya bkurang..

jumpa dr awak utk kepastian, jga dri baik² ya