New born with club foot

Salam. Sy baru selamat melahirkan baby boy ahad lepas. Then pakar kanak2 sahkan kaki anak sy abnormal which is bengkok ke dalam. Dh jumpa therapist n appointment dlm masa sebulan. So, nak tanya mommies sini, ada pengalaman camni tak? Kaki anak akan ok ke? Ada tips tak? #advicemommies #ingintahu

2 Balas

Anak sedara sy ok dh kaki dia. Mmg kena pakai kasut special ms dia baby smpai toddler. Masa baby kena simen kaki.

9mo ago

Alhamdulillah. Kalau gitu, tk lah mama risau sgt 🥰 tq sis, share pengalaman

baby awak tak nngis ke bila pasang simen ..baby sy bila buka then pasang balik dia akan nngis..sy risau la