Kantung di bawah

Salam, siapa pernah pregnant kantung hampir dengan serviks dan makin lama makin naik ? #Threatenedmisscarriage #9w++

1 Balas

waalaykumussalam. tak pernah. tapi kawan pernah placenta previa, dah 20+ minggu baru placenta dia naik. kantung pun sama, sebab dia melekap di dinding rahim kan. bila rahim makin mengembang, ada kemungkinan dia akan ikut naik. tapi selagi masih di bawah tu, memang doktor suruh pelvic rest.

6mo ago

Sokayy.. tq 😊😊