Dh 8w...tp nmpk yolk sac jaa...

Salam semua...risau sebenarnya....2mggu lepas p scan nmpk yolk sac....hr ni p scan lg...nmpk yolk sac jgk...janin xnmpk lg...ada sapa2 mcm sy jgk ka....doc ada tny nk p hosp trus ka atau nk tggu lepas 10hari mai scan lg skali....sy ckp sy nak tggu lg 10hari....mula laa...dok pikir mcm2...sebelum ni sy gugur 2kali...y kalini berharap sgt2 ada sinar.... #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Sy pon mcm sis, kalau ikut dari tarikh last period 8 weeks, tapi sebab cycle sy panjang sikit jadi sy rasa sebenarnya kandungan sy baru 6 weeks. Possible ja utk tarikh tu lari

wsalam tgu repeat scan. doa yg baik2 saja ya

6mo ago

insyaallah....tq sis...