Pil Perancang untuk ibu fully bf

Salam semua..nak tnya..saya first mom..nurse suggest pil.perancang.untuk ibu yg fully bf..ada x kt sini makan pil.perancang tu..ok ka..saya takot nak makan sebab saya pernah makan pil.hormon masa pcos dulu..berat naik mendadak 15kg dlm stahun...dhla lepas pantang baru ja turun berat badan..risau berat bdn naik mendadak semula...sebab bila berat bdn saya naik balik..period xregular badan saya akan jd lemau lemah..dulu tak ada anak xpa..boleh rest kalau letih..skrg ada anak kena la rajin

1 Balas

wsalam, saya makan pil perancang, so far takda effect apa , berat pun okay. tapi depend atas badan masing2x juga la