Scan 20 minggu klinik GOV

Salam semua..minggu depan saya ade scan 20 minggu kat klinik GOV. Saya tak tahu jantina lagi sbb last scan 8 minggu haritu. Saya tengah saving tu yg xnak scan sangat, plus xde pendarahan apa pon. Scan 20 minggu ni, kalau sy tanya doc gov jantina baby, diorg boleh bagitau tak ye? Terima kasih. #firstbaby #ingintahu

2 Balas

eh sama lah awk. sy oun save bajet tapi teringin sgt nak tahu keadaan baby. smlm sy 20w scan dkt dr kk. dr kk cuma nak check jantung baby je. tapi sy request boleh tak dr checkkan gender. lpsth dr check laju laju weh. hahahaha dia kata kalau swasta ni kena charge dah huhu... boleh req kalau tgk dr tu ok hehe

1y ago

check hahaha.

boleh je. tye je. nmpk gender x. nnti doctor bgitau