puting tiruan

salam semua.bayi saya sebelum tido kena hisap puting tiruan.kalau x bgi puting die akn menangis dan xnk tidur.bila saya bgi puting die akn okay dan tidur.apakh cara supaya bayi saya tak mencari puting masa tidur.risau dia keliru puting#pleasehelp

1 Balas

bby berapa bulan ye

4mo ago

kalau ikutkan doc xsaran kenalkan puting masa awl2 takut bby nipple confused..tp dah kalau itu yg blh membuatkan bby awk tdo rasanya boleh je bg...cuma bila dia dah tdo awk try la cabut..dlu masa ank 1st pon mcm tu...tp bila dia dah tdo...dia sdri luahkan.... daripada dia xtidur...awk stress...tdo dia xckup..