Keliru hamil

Salam semua , tarikh period saya 27 hb may . Lepastu saya period sampai 10 hari . So 5 hb jun baru habis la kan . Tapi saya ada tak sedap badan lately ni dan perut kramp , saja je nak check upt bila saya check upt . Dah ada dua line terang 🥹 . Ada ke mommies pernah jadi macamni jugak ? #firstbaby #ingintahu

Keliru hamil
4 Balas

Tarikh period kita sama, saya baru check semalam

Ada kes period still dtg walaupun pregnant

Sis dah double check upt test sekali lagi?

1y ago

Dah , saya dah check terus kat hospital . Dr kata suspect etopic . Dan dr suruh test upt lagi 2 minggu 🥺

p