Darah/keputihan??? Hamil 21minggu

Salam semua.. sy skarang tgh hamil 21 minggu.. tadi masa nk kencing tgk pantyliner ada mcm garisan coklat.. tp xtau ke darah or bukan.. xbanyak sikit jer?? Adakah itu darah ye? Bahaya ke x??#pleasehelp #firstmom #ingintahu

2 Balas

sy ank sec pun ada spotting bleeding mcm 21-22 w ke atas , pergi klinik tros buat details scan , pastu doc pun tak sure knp spotting tuh 😂 tp tuh sekali je laa spotting bleeding gitu , hari2 seterusnya tak ada dah , mgkn bby membesar dia menekan2 kot , ntah laa , semoga yg baik2 shj ,

Kdang2 luka tu sis,,sbb private part kita ni sensitive msa pregnant,kalau sekali tu ja its okay kalau x banyak