Bersalin di hospital luar

Salam semua, sy #firstmom 31w pregnant. Skrg menetap di Perak. Klu saya plan nk bersalin di KL (berpantang rumah family) kena inform nurse minggu ke berapa ya? Dan sebaiknya kena balik ke KL utk standby minggu ke brp? #bantusharing

1 Balas

next checkup dh boleh inform misi kk. make sure dha ada info kk mna yg terdekat dgn rumah family utk tumpang checkup, so dorg blh inform terus. bila boleh balik kg? 36w dh boleh standby if xde apa2 masalah. sambung checkup dkt kk sana smpai awk nk bsalin.