Solat duduk week23

Salam semua, saya pregnant 23 week. Lately ni saya terpaksa solat duduk dekat kerusi sebab pingang saya sakit teruk, sampai saya jatuh waktu nak sujud, suami saya mintak solat duduk, jadi saya solat duduk. Tapi kadang solat mcm biasa kalau tak sakit pingang.. dekat ofis kawan tegur, kata nya awal lagi solat duduk, jangan terlalu manja kan diri. Nanti kita malas. Saya terasa. Adakah saya solat duduk sebab saya mengada2? 😔 #ingintahu

2 Balas

Cuba untuk hiraukan kata2 negatif daripada orang sekeliling 😊 Yang mana negatif, masuk telinga kanan keluar telinga kiri dan jangan simpan di hati. InshaAllah akan tenang. Stand for yourself mommy. Saya pun solat duduk jugak. Kita je yang tahu kita macam mana. Orang yang tak tahu biarkan, tak perlu untuk kita please people okay

sy pun skrg 23 weeks, mmg kadang akan solat duduk.. yg rasa sakit tu kita, jgn fikir sgt apa org lain cakap, badan kita kan, Allah pun tahu keadaan kita.. apa pun take care sis..