ADAKAH KEGUGURAN

Salam semua.. saya nak tanya... saya pregnant 5 week 2 days.. ini keguguran ke?? Dari semalam perut start sakit sngt² mcm period paid and ada bleeding sikit. Bila pergi scan, doctor kata kantung masih ada belum nampak tanda² nak turun dan doctor ada bagi ubat kuatkan rahim. Tapi start mlm tadi mmg perut rasa sakit sngt² then hari ni dye keluar mcm ni... #firstmom #pleasehelp

ADAKAH KEGUGURAN
5 Balas

Tanda tanda keguguran kalau dah bleeding mcm ni. Sakit sakit perot dan pinggang bersama pendarahan tanda tanda gugur. Kene pergi cek dengan doktor di hospital lebih baik.

awk pergi check dulu.. sebab tadi pun saya ada keluar mcm ni.. belum ada rezeki lagi. 😢

bawa benda tu boh dalam bekas,p klinik..doktor akan tgok dan scan..

Allahu. pagi ni ada pergi klinik or hosp x ? macam ye dah tu 🥺

rasa mcm ya, g hospital bawak tu la check