Czer kali ke 2

Salam semua. saya last year baru bersalin emergency czer tapi anak meninggal. then after 7 bulan mcm tu saya pregnant. due date 10/6 tapi saya dah dpt tarikh untuk czer kali2 disebabkan kes saya sebelum ni baby meninggal. jadi soalan saya, ada apa2 akan terjadi tak bila 2nd time czer ni ? #ingintahu

2 Balas

takziah sis ,insyaallah baik2 je ,fikir yg positif je sis ,bnyakkan berdoa ,semoga dipermudah urusan ..tp sye nk nk tnye sis dpt trikh cezer tuh awal dr due date sis ke ?

1y ago

aamin terima kasih. aah awal dari due date. sbb masa first baby baru 39w tapi baby dah berak dlm perut.

Salam takziah, bby meninggal sbb apa? bby ada mslh lps lahir ke? inshaAllah dktr lebih tahu apa yg terbaik utk ibu dan baby

1y ago

terima kasih. baby meninggal sbb dia dah berak dlm perut. waktu tu baru 39w. jadi sekarang ni kena bersalin awal.