Penggunaan Bam tiger

Salam semua Saya first mom dan Bru 6 mggu 6 hari. Saya nk tnya tdi Saya ad scroll tntang mnyak angin takleh letak Kat perut. Tpi dah lama jugak Saya sapu bam tiger tu sbb slalu kembung perut Dan alhamdulillah stakat ni Tak turun darah. Cuma nk tnya okey ka utk bayii nnti. Rsau plak Saya Tak pernah tahu psai mnyak2 angin ni.

1 Balas

sebaiknya jgn letak minyak pnas ke ap ap minyak ye sis.. if sakit perut ke kembung ke, just amalkan zikir subhanallah smbil usap perut. InsyaAllah perut sis akan okey🥰