Covid 19 Mengandung 10 minggu

Salam semua, saya dah 10 minggu dan disahkan positive covid. Ade ke siapa2 yang pernah kena covid time mengandung?kandungan ok ke? ##seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Ya saya covid minggu 10 haritu. Dah pergi cac and doc pesan jaga je makan macam biasa. Kena extra buah and sayur, ubat pun consult doc, yg lain minum air byk je. Kalau bleeding je kena terus ke emergency

2y ago

Ohh sis kalau dah sampai sesak nafas tu kena pergi cac. Mcm saya haritu biasa2 je tapi doc kata kalau sesak nafas dia kena hantar ke hospital sbb pregnant kan, tapi sebelum tu dia check oxygen dulu. Semoga cepat sembuh sis..

pengalaman saya covod masa tu 12 mggu..saya admit wad sbb ada mslh oksigen dlm drh..jd kna pantau di wad.. bahaya klu oksigen kurang blh effect pd bby klu xckup oksigen....

sy pernah kena masa 10 minggu..alhamdulillah xdak apa2 baby pon selamat skrg dh 14 minggu

Covid x effect bby dlm kndungan wktu ni. Effect ke ibu shj.

2y ago

alhamdulillah, terima kasih ye sis