Sakit perut macam tegang usia 18 minggu

Salam semua, saya bekerja, selalu balik naik train dan berjalan kaki. Tapi ada satu masa tu saya sakit Perut. Perut terasa tegang dan sakit. Normal ke momies? Adakah punca saya banyak bergerak? Saya baru 18 minggu kehamilan. #pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstmom

2 Balas

mgkin ye sbb mommy bnyk bergerak.perut jd mengeras/tegang sekejap.klau blh jln jgn laju2..klau blh berhenti sekejap utk legakan pergerakkan.sakit tu kdg mcm kite bt pergerakkan spontan or bt byk kerja y melibatkan fizikal jgk

rasa macam tarik urat ke mommy?. sy pun rasa juga semalam... sakit betul . sampai harini rasa sakit dia .. 😭