Influenza, 11weeks

Salam semua saya baru dapat tahu positive influenza b.. ada yg pernah kena tak masa pregnant? Saya dah vaksin influenza bulan 8 tahun lepas, hrapnya kalini tak teruk #firstmom

1 Balas

saya covid masa 12weeks pregnancy. tp symptom demam sikit, selsema n batuk je, tk on apa apa ubat pun. pakai cook fever je. so far okay je. baby sihat. mommy kena byk minum air makan real food ya untuk nutrition

1y ago

Senang hati saya baca, trima kasih, skrg pun saya dh ada selera alhamdulillah makan