Demam 10weeks

Salam semua. Saya ada rasa seram sejuk mcm nk demam, apa cara utk kebahkan supaya tk mlarat?#firstmom #firstbaby

2 Balas

sy masa pregnant 2 3 kali jgk demam. sy pergi klinik swasta je , nnti dia bagi ubat yg ibu preggy boleh makan. setakat ni ubat paling selamat sy rasa panadol je. tapi lebih baik refer kliniklah , biar dpt ubat direct dari klinik.

12mo ago

Baik

Update : saya dah pegi klinik, dr bagi piriton, pcm & lozenges