Pregnant tapi xda alahan??? Normal ke?

Salam semua.. Normal ke kalau pregnant dr awal haritu smpai skarang dh week 11.. xde alahan, morning sickness or mngidam??? Saya risau xde benda tu smua, sbb skarang ni biras dan kakak sy pun tgh mengadung.. tp tgk diorang siap muntah, mngidam.. saya pulak xde rasa smua tu?? Normal ke ye?? Sy 1st time pregnant ni.. risau tu mnjadi jadi bila baca komen macam macam pasal prenancy jounerney ni.. #ingintahu #pleasehelp #firstmom

11 Balas

ya Allah seronoknya takda alahan.. saya ni mabuk mual muntah teruk.. kadang nangis 😭