Edd dgn umur scan tak sama.

Salam semua nak tanya, tadi buka buku pink, first time scan, dr kerut sebab baby baru 8w5d. Tapi kt buku dah 13w. Dc suruh repeat scan. Baby kecil sebulan kata dr. Ada tak yg mcm ni? Tapi kalau ikut apps, mmg sy 9w pun. Edd blan 8. Last period pertama 31/10. #advicepls #ingintahu

2 Balas

Sbb jarang tarikh last period tu sme dgn weeks baby.. Sbb tu sblum buka buku biasa scam dulu.. Then dahn confirm week y dalam scan tu baru buat appointment utk buka buku

1y ago

Nmpak kamtung kot

Awak mcm saya la last period 30/10 tapi belum buka buku lagi 😊 klu ikut apps skrng dah 9w 4h … awak due brp hb ?

1y ago

Nurse tu kira manual. Dia tolak 3 bulan. Dah kena repeat scan. Moga yg baik2 jela