Tompokan putih pada kulit

Hi salam semua, nak tanya kalau kulit baby tak sekata macam ni boleh letak cream apa ya ? Warna kulit jadi tak sekata, ada tompokan putih…minta pendapat ya. Terima kasih in advance ☺️

Tompokan putih pada kulit
2 Balas

sama macam anak saya. dulu sebab ruam terus jadi macam tu. lama lama dia hilang. saya guna snowhite

apa2 pun jangan guna Snowhitee kat baby📛📛📛

4mo ago

Yaa itulah baca baca lebih lanjut pasal snowhite ni mcm kurang yakin pulak…macam ada merkuri je ? Nak sapu sapu jat baby, risauuu…