Anak tak berak 3 hari

Salam semua. Nak tanya anak tak berak dah 3 hari normal ke? Umur setahun 1 bulan. Haritu dia demam satu hari sebab nak tumbuh gigi taring. Sekarang tinggal batuk selsema. Baru nak ada selera makan ,kalau tak sebelum ni minum susu je. Susu formula , tak susu badan. Kencing pun kurang. Tapi anak aktif je bermain ,cuma kadang kadang merengek nak berkepit. #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

3 Balas

Anak sy dh 6hri xberak sis . Tp minum df la . Same la situasi mcm sis . Dmm then batuk selseme . Start dh elok dah nak mkn semua tiber takberak plk

bg makan buah, makanan berserat, minum air 0.. urut perut senam kayuh basikal

11mo ago

Dah cuba bagi malam tadi, tunggu balik karang nak tanya pengasuh dah okay ke belum . tq sis.

maybe baru nak elok tu

11mo ago

Baik sis, tq