Risiko ada Pcos dan Mengandung

Salam semua.. nak tanya ada tak ibuibu yang mnghidap pcos dan hamil ? Ada risiko tak.. saya pregnant 13w.. rabu lepas berdarah fresh blood penuh panty liner.. terus pergi emergency.. scan semua bby okay.. tapi doktor bgtau saya risiko tinggi utk keguguran sbb ada pcos 🥹🥹 2 hari ni bedrest spnjng hari .. alhamdulilah xkluar darah da.. spotting skit2 ja.. ada x ibu2 y mcm sya? Ada x yg ada pcos tapi berjaya shngga melahirkan? 🙏🏻🙏🏻#firstmom

1 Balas

kalau masih spotting berhari hari tu.. sis pgi cek. sbb sy pernah gugur sbb tak ambil kesah pasal spotting.. n then kalau doktor ckp baby okay je.. sis bnyak kan rehat ye .. sy ni pregnt kali kedua dh .. lepas je gugur.. n then pregnant balik.. memng bnykkan rehat .. jgn buat kerja dulumm ringan² okay la.. inshaallah baby selamat☺️