Nak tanya pendapat mommies

Salam semua.. Nak tanya 2 soalan.. 1) Ada effect tak kat baby dlm kandungan if kita trlmpau bnyak brjln smpai kdg2 tu letih sgt? 2) Ada effect tak kat baby if kita naik kereta, lpstu jln tak rata so phm2 laa kereta lowered ni mcm mna.. mcm naik kuda 🥲 Mohon bantu jawab ya saya risau sgt tq 🙏🏻 #pregnant6months #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Pengalaman sy.1st baby dlu keja byk travel n byk brdiri, bjalan merata..Alhamdulillah ok je..bgs utk blood circulation kta dan baby. Part kereta lowered tu better letak coushion lembut alas kat blkg dan tmpt duduk puan ye..👍🏻

9mo ago

Alhmdulillah.. noted. Tq 🥰

inshallah baby okay je

9mo ago

Risau lasak2 ni 🥲🥲