serah diri 21 aug ni

salam semua mommy saya first preg dan ada dm type 2 21 aug ni kena serah diri . skrg 33 week berat baby skrg berat 2300g .. Nak tanya jika mommy ada tips mudahkan bersalin nanti ☺️☺️#ingintahu #Sharing_dong_Bund #firstmom

6 Balas

try buat senaman yg ada di tiktok atau fb mana². bykkan berjalan. seterusnya tawakal je sis kalau masih tiada tanda bersalin sblm serah diri.🤭

sekarang 8 Aug berapa week? kena serah diri awal ke sbb dm type 2? sbb saya pun dm type 2

Sy pun serah diri awal, 17/8 ni.. sbb gbs dan prnh leaking awal 21w

type 2 tu ap ye maaf bertanya

minum milo dan mentega

knape kena serah diri