31 Weeks sakit perut

Salam semua mommies. Saya nak tanya ada yg pernah rasa sakit perut mencucuk2 macam gastrik sakit dia. Tp elok je makan semua teratur. Sakit sangat risau pula#pleasehelp #ingintahu

4 Balas

Saya pun selalu juga rasa sis. Kadang kadang makan juga ubat gastrik tapi kena tengok sesuai ke tidak untuk pregnancy. Lepas makan ubat baru lega, kalau tidak kena tahan je, minum air hangat hangat nanti lega sikit😅

2y ago

Sebelum pregnant mmg selalu kena gastrik. Rasa sakit mcmtu jugaklah sama. Tapi yg penting kena jaga makan juga hehe. Cuma third trimester ni mmg kerap sangat rasa mcmtu

Sy pon harini kena cirit birit gastrik..pergi klinik doc ckp memg gastrik..dia bg ubt yg ibu pregnant bole mkn..

Awak minum susu full cream dutch lady. Sya kalau start gastrik minum tu satu kotak besar baru okey.

Saya pon rasa benda yg sma.. pdhal makan elok dh. Tp nurse bgtaw mybe tu gastrik.