Air Kelapa

Salam hi semua, air kelapa ni betul ke boleh diminum oleh ibu mengandung?? Awal2 kandungan boleh ke? Kenapa ramai berkata air kelapa ni tajam ya. Mohon pencerahan🙏🏻

3 Balas

Selalunya yang kata ni orang yang bukan dalam bidang perubatan. Lebih kepada orang berusia yang berdasarkan pengalaman. Nak pencerahan yang lebih baik dan betul, awak boleh tanya doktor semasa checkup nanti. 😊

Baby 8w saya minum aje air kelapa sebab teringin. Alhamdulillah okay je baby.

boleh je. xde mslh. sye dri 1st trim mmg mnum air kelapa.