Minggu ank tak sama

Salam hi semua ada tak sini mom yg tgh preggy ank dlm perut dia tak sama week . Klau ikutkan skrg saya dh 21 week tapi scan baby bru 19 week . Lari dua minggu . Scan yg prtama hritu pun lari dua minggu jugak ni kali kedua scan pun sama jugak . Bhaya tak? #firstbaby

3 Balas

merisaukn https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Tak tnya ke masa scan. Sy wlpn tak tanya n risau dr akan selalu ckp - 2 weeks tu normal

2y ago

Tnyaa jugak tapi dr ckp baby kcik dri mngu tu sbb lari 2 mnggu . Itu yg buat sya risau

doctor ckp kat saya haritu,kalau lari seminggu 2 minggu, masih ok.