Pertanyaan baby 6 bulan lebih

Salam semua, ada tak mummy dkt sini anak dia masok 6 bulan lebih suka geleng2 kepala tpi kadang2 ja dia selalu buat #pleasehelp #bantusharing #firstmom

4 Balas

anak saya pun sama,nk tidur tu mesti geleng2 bnyk kali.lps tu bru tidur... ni skrg ada pattern baru,masa suap bubur, geleng je keje dia... tapi i tak tau ni common ke atau tidak...

Geleng2 kple wktu tdur itu nesting. Cara baby tenangkn diri. Wktu mkn ank sy geleng bila x nk mkn bnde tu. Sblum ni dia sembur klau x nk atau dh ckup mkn.

anak saya sis. time nak tido tu dia geleng2 kepala dia beberapa kali then pejam mata tido.

Smpai bila dia akan mcm tu ehh, risau jugak ?