7minggu, upt samar

Salam semua, ada tak kt sini yg dh lewat period 3 minggu, upt naik samar ja? Ikut apps usia kandungan 7 minggu. Hari ni start sakit pada brest & kadang rasa macam nak sengugut tu pula. #ingintahu

2 Balas

sorry sis..nak tanya ? macam mana lepas tu sis ? kandungan sis okay tak ? sebab saya pun tengah alami sekarang..

period jenis irregular ke regular? sbb sy period lewat 2 mggu baru check upt. bila check mmg dah terus pekat dah