Sakit seperti datang period.

Salam. Sekarang dah 37weeks. Boleh tahu adekah ini tanda nak bersalin kalau sakit macam nak datang period? Kadang2 rasa senak di perut sampai terasa di kemaluan kita... Adekah itu dipanggil false contractions? #firstbaby #ingintahu #firstmom #firsttimemom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

tengok jarak masa perut mengeras sis. klu asyik keras dalam masa 10minit sekali dan berterusan atau semakin cepat perut mengeras. baik p hospital. klu contraction tidak teratur mengikut masa itu false contraction tu

Dr sy ckp kalau dlm 10minit tu kerap mengeras blh g hospital.. sakit x mase mengeras tu?

false contractions