Tiada nafsu sepanjang mengandung normal ke

Salam sejahtera semua , maaf soalan agak privasi tpi saya nak tahu adakah normal rsa kurg terangsang semasa mengandung dan even terangsang pun vagina kering , tk keluar cecair utk nak bersama tu huhu ada yg mcm sy ka , rsa ksian pd suami rsanya dh hmpir 2 atau 3 bulan mcm ni ,ada yg seperti saya ? Kalau guna pelincur durex selamat tak ? #ingintahu

4 Balas

sy pun normal kdg2 rasa xnk pun, tp sbb kesian kt suami n posisi uri pun okay sbb sy x pernah lg bleeding spnjg preggy ni, so okay je. sy pkai pelincir je sng. suami pun boleh settle cepat hahahah. guna durex slmt je sbb mmg dh pregnant kan. klau tgh ttc x boleh pkai durex sbb nnt sperm terhalang

1y ago

wahhh tq so muchh sharing this sis , mmg perlukan jwapan straight mcm ni , sy first mngandung kan bnyak tktahu hehe

setiap org lain2 ... mcm sy dri awal smpi dh akhir ni xada langsung nafsu nak bersama,tpi sbb suami mintk kena lh bgi kan..klau x sblom pregnant hari2 on.. 😅 , ...nasib lh suami fhm dy pun thu kita dulu mcm mne n skrg pregnant je hormon xnk bersama to ...😇

1y ago

ahaha ye betul tu sis , tkda lngsung nafsu nk bersama , hritu last msa kandungan 20 kot skrg dh 24 , pedih sgt hritu mgkin sbb kering , tktahu nk wat cmana , mujur dpt suami fhm tapi tu la kita ksiankam dia jgk , jdi tlong settle cara lain je la ,

Kesian sis mesti serba salah. Macam sy terlebih hormon pulak asik rasa nak bersama je hahaah suami yg takut

1y ago

haha sama la , nafsu dia lain mcm . penat mengah tp selalu nak bersama . tak tahu la knape . nafsu tinggi bebenor sejak preggy . memang pantang suami dok saja² auto jd geletis haha

pelincir*