Mengandung lagi

Salam saya nk tnya ada sini mummy2 dah Ceaser 2 kali.. lepas tu anak kedua bru 4 bulan mengandung lg ? Doktor suruh gugurkan atau teruskan ? #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

xboleh gugur sesuka hati. call kk secepat mungkin untk bukak buku pink and mybe dorg akn letakkan awk dkt high risk sbb jarak terlalu dekat.

9mo ago

cik ada pengalaman ka.. saya takut pikir mcm2.. nk gugur pun anak.. dh guna perancang dah .. nk lekat jugak

pls seek doctor advice. benda ni xblh tanya org2 biasa.