baby sebulan sembelit .

Salam , saya nak tanya susu apa yang elok untuk sembelit yee ? Anak saya baru sebulan , 3 hari dia tak berak terus sembelit . #bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

rasa bb Sya pon sma ritu sebln...nk berubah arah..mmng bb tak kan berak dlm 5 hari tu normal..lbih tu tk normal..ank Sya bf juga formula