Bsp bawah 4.0,

Salam. Saya nak tanya, saya first time buat bsp dpt bawah 4.0, post breakfast dpt 3.7. Setahu saya tu dh dikategorikan sbg hypo. Klu dpt result cmtu nak kena buat apa ya? Sbb breakfast sy makan nestum madu. Mcm pelik pulak kenapa boleh bawah 4.0. Ada sesiapa tahu tak? #firstmom

2 Balas

sis. kalau dh tau ade hypo tolong jgn control sugar intake sgt. and tolong breakfast heavy. mkn nasi pon xpe.

Tu dah hypo tu. Kalau saya terus capai benda manis. Minum milo. Elakkan hypo ye awak.