Badan letih & bahagian perut rasa cramp

Salam saya nak tanya normal ke baru 4 weeks perut rasa keras & macam masuk angin?? Dan 4 weeks memang makan folic acid je ke? Takyah ambik new obimin terus?? #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

normal. awal2 ni memang banyak angin je perut tu. sebabnya badan kita slowkan digestion supaya baby dapat serap nutrient sebanyak mungkin. slow digestion = banyak angin. tak perlu obimin lagi. yang penting folic acid je dulu. kalau sis nak topup dengan vit C dan magnesium pun bagus

8mo ago

Kalau saya makan abbot okey ke? Sebab sebelum ni saya makan abbot

normal dan folic dh cukup. obimin ambil 12w keatas