Bleeding lagi

Salam saya nak tanya.. mula2 early pregnancy saya kerap bleeding lepas 2 bulan saya dah tak bleeding.. sekarang baru datang balik bleeding tu. Semalam dah check heartbeat dah nampak tapi janin kecik lagi.. ada tak pengalaman mcm ni dpt tahu punca bleeding dan boleh survive sehingga masuk 2 trimester.. bleeding saya tu time kencing nampak lendir darah.. #doakansayaadarezeki #firstbaby

1 Balas

kalau bleeding Tu tanda2 gugur sis. banyak2 rehat dulu , xpayah buat kerja byk sgt.