Buka buku pink

Salam. Saya nak tanya kalau baru tahu pregnant dah 20 weeks tapi belum berkahwin, bila nak buka buku pink dorang ada minta details pasangan ke? Klinik swasta atau kerajaan dua2 sama atau tak? Terima kasih yang menjawab 😊 #bantujawab #pregnancy #ingintahu

2 Balas

Klinik kerajaan minta sijil nikah & dorang tulis details pasangan kt buku. Swasta tak minta sijil nikah tp still tulis details pasangan kt buku. But ni depends on klinik. Procedures tak sama even under 1 kementerian

2mo ago

Oh faham. Terima kasih. Semoga dipermudahkan segala urusan

yups sis mmg mintak details pasangan

2mo ago

Kalau deliver swasta partner boleh ambil time discharge? What if kahwin dalam tempoh mengandung ni tapi selepas buka buku pink? Maaf tanya 🙏🏻